DEMOKRASİ VAZGEÇİLMEZİMİZ, MİLLİ İDARE GÜCÜMÜZ, KARDEŞLİĞİMİZ GELECEĞİMİZ

Dörtyol ve Erzin Ticaret ve Sanayi Odaları Yönetim Kurulu Üyeleri dün Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasında ortak bir basın açıklaması yaparak darbe girişimine tepki gösterdi. Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay ile Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Soylu tarafından gerçekleştirilen ortak basın açıklaması Milli İrade Şehitleri için bir dakikalık saygı duruşuyla başladı.

Odamız Akredite Oldu

Dörtyol Ti̇caret ve Sanayi̇ odamiz beş yıldızlı oda olma yolunda TOBB genel merkezi̇mi̇ze 11. Dönem akredi̇tasyon si̇stemi̇ne başvuruda bulunmuş olup, Odamız mecli̇si̇, yöneti̇m kurulu ve oda personelleri̇mi̇zi̇n yoğun ve özveri̇li̇ çalışmaları sonucunda denetlemeyi̇ başarıyla geçerek üyeleri̇mi̇ze daha i̇yi̇ bi̇r hi̇zmet verebi̇lmek adına, beş yıldızlı oda olmaya hak kazanmıştır.

Rol Model Projesi

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büronun yürüttüğü "ROL MODEL (KARİYER PLANLAMASI) PROJESİ" kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Bürodan 2 personel, Ticaret Meslek Lisesinden 10 öğrenci ve 1 öğretmen ile Odamızı ziyaret etmişlerdir.

Dörtyol Ticaret Meslek Lisesinden Ziyaret

Dörtyol Ticaret Meslek Lisesi hocalarımızdan Uğur Kantekin ve Büro Yönetimi öğrencileri odamızı ziyarette bulundu.

Kosgeb Destekleri Bilgilendirme Semineri

KOSGEB Hatay İl Müdürü Sayın Kenan SERT’in Katıldığı KOSGEB Destekleri Bilgilendirme semineri bugün saat 16:30’da Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonumuzda yapıldı.

Dörtyol TSO ve Iğdır TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odamız ile Iğdır Ticaret ve Sanayi Odaları arasında kardeş oda protokolü geçtiğimiz hafta cuma günü imzalandı.

Ticaret Sicil Müdürlükleri Toplantısı

Hatay Bölgesi Ticaret Sicil Müdürlükleri ve Yardımcılarının istişare toplantısı Odamız tarafından gerçekleştirilmiştir

Dörtyol'da Elektrik Kesintilerine Çözüm Arayışı

DTSO Konferans Salonumuzda Milletvekilimiz Sayın Bayram Türkoğlu'nun da katılımıyla elektrik kesintileri konuşuldu.

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Okul Yardımı

İhtiyaç sahibi öğrencilerimize TOBB ve DTSO desteği.

İş Adamlarımızdan Nezaket Ziyareti

İş Adamlarımız Odamıza ve Yönetim Kurulu Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulundular.

Kosgeb Girişimcilik Kursu Eğitimleri Tamamlandı

2015 yılı Kosgeb Girişimcilik Kursumuz 1-13 Ekim tarihleri arasında tamamlandı.

Bayburt Üniversitesi'nden Hisarcıklıoğlu'na Fahri Doktora

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bayburt Üniversitesi’nden fahri doktora unvanı aldı.

Sanayi Sicil Belgesi Olan İşletmelerin Dikkatine

Sanayi Sicil Belgesi sahip firmaların Yıllık İşletme Cetvelleri’ni 1 OCAK - 30 NİSAN 2015 tarihleri arasında bildirim mecburiyetleri bulunmaktadır.

DTSO Üyeleri Dubai'de İnşaat Fuarına Katıldı

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Dubaı’de gerçekleştirilen Deco Buıld 2014 uluslararası yapı ve inşaat fuarına katıldı

Lojistik ara elemanı Dörtyol’da yetişecek

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ve SODES işbirliğiyle ‘Lojistik Ara Eleman Yetiştiriyoruz’ projesi hayata geçirildi.