DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

31-03-2016

Sayın üyemiz En geniş anlamda ihracat, bir ülke sınırları içerisinde serbest dolaşımda bulunan bu ülkede yetişen, üretilen veya başka ülkelerden ithal edilmiş malların ve hizmetlerin başka ülkelere satılması – gönderilmesi anlamına gelir. İhracat ülke ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan ve ülkenin kalkınmasını etki eden en önemli faktörlerdendir.

Neden ihracat, ihracat ülkede büyüme, düzenli nakit akışı, yeni satışlar, müşteriler, karlılık, krize dayanıklılık, kapasite artışı, rekabet edebilirlik, daha çok iş gücü kullanımı, teknoloji ve inivasyonda gelişim, dünya markası olma ve firma motivasyonunu oluşturan bir sektördür.

DÖRTYOL TİCARET VE SANAYİ ODASI, TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ, EKONOMİ BAKANLIĞI ve ANTAKYA TSO ile ortak işbirliği çerçevesinde Dış Ticaret Bilgilendirme semineri düzenlenmiştir. Siz değerli üyelerimizin daha sağlam ve daha güçlü bir yapıya ve ekonomiye sahip olması için düzenlenen bu bilgilendirme seminerine katılmanızı istiyoruz. Seminer bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

NOT: Seminere katılmak isteyen üyelerimiz odamızla bağlantıya geçip rezerve yaptırması gerekmektedir. Ulaşım odamız tarafından sağlanacaktır.

DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

20 Nisan 2016 - ANTAKYA

08.45 - 09.00  Kayıt ve Açılış

09.00 - 10.30  İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları

10.30 - 10.45  Ara

10.45 - 11.15  İş Dünyası İçin Ticari Bilgiye Erişim

11.15 - 11.45  Pazara Giriş Engelleri ve Çözüm Yolları

Seminer Yeri:  Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Seminer Salonu

Cumhuriyet Mh. Adnan Menderes Cd. No: 24/2 Antakya HATAY

ULAŞIM BİLGİLERİ

Ulaşım odamız tarafından sağlanacaktır. Odamızla bağlantıya geçilmelidir.

Telefon           : 326 – 7121041 – 7130002 – 7130003

Fax.                 : 326 – 7121864

E-mail             : ozer.dtso@gmail.com

Ulaşım            : 20 Nisan 2016 Çarşamba Saat: 07:00’da Oda Hizmet Binamızda hazır